Zoeken
  • Caroline Verheggen

Wij gaan terug open op zaterdag 18 april 2020! Maar ...

Bijgewerkt op: 17 apr 2020

Het zal geen onmiddellijke terugkeer naar het normaal zijn. De tuincentra mogen openen onder dezelfde voorwaarden van de voedingswinkels. Laat ons vooral onszelf niet in de problemen brengen. De afgelopen weken werden al geopende winkels nauwgezet gecontroleerd  door de politie, ook in burger.  Winkels die zich niet aan de afspraken hielden, kregen stevige boetes, sommigen zelfs gesloten.


Onze sector moet het vertrouwen van iedereen herwinnen én behouden! Daarom vragen wij u om onderstaande regels nauwgezet op te volgen:

  • Tracht steeds ALLEEN naar de winkel te komen.

Kinderen zijn NIET toegelaten.

  • Kom zeker niet naar de winkel als u verkouden of grieperig bent.

  • 1 klant = 1 winkelkar! Iedere klant MOET een winkelkar nemen; dit zorgt voor een veiligere afstand tussen bezoekers, vooral aan de kassa en er zijn geen winkelmandjes meer ter beschikking in de winkel, op die manier kunnen wij gecontroleerd de karretjes ontsmetten.

  • Hou steeds VOLDOENDE AFSTAND (1,5m) van andere klanten én onze personeelsleden.

  • Raak alleen het product aan dat u nodig heeft.

  • Beperk het winkelen tot de strikt noodzakelijke duur van 30 minuten.

  • Betaal bij voorkeur contactloos met Bancontact. Breng een balpen mee om uw pincode in te tikken, zodat u geen contact met het apparaat hoeft te maken. Wij zullen zelf geregeld ons Bancontact apparaat ontsmetten.


We hebben beslist om onze openingsuren tijdelijk aan te passen en dinsdag ook open te zijn! Kortom, zijn we vanaf zaterdag 18 april alle dagen doorlopend open van 9u tot 18u.Lukt het je niet om naar de winkel te komen? Geen probleem! U kan uw bestellingen steeds doorsturen naar info@tuincentrum-verheggen.be

1,200 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

CORONA-UPDATE 24 MAART 2021

Beste klanten, onze sector (tuincentra, bloemen-en plantenwinkels) behoort tot de essentiële winkels. Dit wil zeggen dat onze winkel open blijft en dat u kunt langskomen zonder afspraak. Volg wel de